У Києві почали збирати перший проліт Шулявського мосту

Читать на русском
Як повідомляється, на майданчику почали збирати першу пролітну металеву конструкцію шляхопроводу довжиною в 20-25 метрів. З таких прольотів до кінця року обіцяють зібрати міст.
Фото - «Сегодня»

У Києві почали збирати перший проліт Шулявського шляхопроводу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на інформацію «Сегодня».

Кличко вже п'ять років керує Києвом: топ обіцянок мераВіталій Кличко вже п'ять років керує Києвом. Слово і Діло проаналізувало, як мер виконує свої обіцянки.

Як повідомляється, на майданчику почали збирати першу пролітну металеву конструкцію шляхопроводу довжиною в 20-25 метрів. З таких прольотів до кінця року обіцяють зібрати міст. Збирання конструкції прольоту поки що триває. Пізніше за допомогою крана її встановлять на готові опори моста.

«На будівництві шляхопроводу ми використовуємо металеві прольоти замість бетонних. Вони довговічні й набагато надійніші», – розповіли представники генпідрядника.

Відзначається, що всього на будівництві зараз задіяно більше сотні робітників. Будівельники вже залили бетоном фундаменти майбутньої переправи і приступили до монтажу його опор.

Як відомо, 27 лютого 2017 року Києві частково обвалився Шулявський міст. Демонтаж Шулявського мосту в Києві розпочався 17 березня 2019 року. Частина Шулявського шляхопроводу була закрита для транспорту.

До кінця 2019 року планується завершити роботи із будівництва нового шляхопроводу довжиною 158,17 м, велосипедних доріжок (довжина – 741 м), ліво- та правоповоротних з'їздів, реконструкцію підземного пішохідного переходу, благоустрій та озеленення.

Раніше АМКУ оштрафував компанію, яка будує Шулявську розв'язку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: