У Києві повністю закрили рух Шулявським шляхопроводом

Читать на русском
У Києві з 16 березня повністю закривається рух Шулявським шляхопроводом через його демонтаж та реконструкції транспортної розв'язки.

У Києві з 16 березня повністю закривається рух Шулявським шляхопроводом через його демонтаж та реконструкції транспортної розв'язки.

Про це раніше попередили в КМДА та КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва», пише «Слово і Діло».

Роботи з демонтажу почнуть вже в неділю, 17 березня.

«Етапність виконання робіт передбачає, що перші роботи - це демонтаж контактної мережі, демонтаж опор освітлення, демонтаж карнизних блоків, демонтаж тротуарних консолей, розбирання асфальтобетонного покриття, демонтаж самих балок прогонових будов і частковий демонтаж ростверків», - розповів головний інженер КП «Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва» Олександр Здольник.

До кінця 2019 року заплановано завершити роботи з будівництва нового шляхопроводу довжиною 158,17 м, велосипедних доріжок (довжина - 741 м), ліво- і правоповоротних з'їздів, реконструкцію підземного пішохідного переходу, благоустрій та озеленення.

Нагадаємо, з 16 березня 2019 в зв'язку з проведенням робіт із реконструкції транспортної розв'язки на перетині вул. Вадима Гетьмана - Олександра Довженка та просп. Перемоги (Шулявський шляхопровід) закривається рух тролейбусів маршрутів №№22, 27, 42 і вносяться зміни в роботу наземного громадського транспорту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: