Демонтаж Шулявського мосту: Кличко вночі перевірив готовність робіт

Читать на русском
За його словами, до кінця року має бути здійснений великий обсяг робіт зі зведення цього об'єкту.

Мер Києва Віталій Кличко перевірив готовність робіт з демонтажу Шулявського шляхопроводу, які розпочинаються цієї ночі. За словами Кличка, старт будівництва нового мосту планується в квітні.

Про це він написав у Facebook у ніч на неділю.

«З'їздив вночі на будівельний майданчик біля Шулявського шляхопроводу. Тут все напоготові. Цієї ночі ми розпочинаємо роботи з демонтажу шляхопроводу. А старт будівництва нового мосту плануємо в квітні», - повідомив мер.

За його словами, до кінця року має бути здійснений великий обсяг робіт зі зведення цього об'єкту.

«Для цього нам також потрібно знести частину цеху номер 5 заводу «Більшовик». Там буде побудована нова частина транспортної розв'язки», - повідомив мер.

Кличко заявив, що, за оцінками фахівців, роботи зі зведення нового шляхопроводу триватимуть 17 місяців. Загальна їх вартість - близько 1 млрд гривень.

«Це буде сучасний об’єкт транспортної інфраструктури столиці. Також на новому шляхопроводі облаштуємо і велодоріжки», - додав Кличко.

Зазначається, що роботи з реконструкції транспортної розв’язки триватимуть на перетині вулиць Вадима Гетьмана - Олександра Довженка та проспекту Перемоги.

Нагадаємо, з 17 березня на час реконструкції Шулявського шляхопроводу у роботу наземного громадського транспорту вносяться зміни, рух тролейбусів маршрутів №№ 22, 27 та 42 закривається.

Додамо, Шулявський міст частково обвалився 27 лютого 2017 року.

Відзначимо, 1 березня 2017 року міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що реалізація проекту будівництва нового шляхопроводу на Шулявці буде розпочата вже у 2017 році.

Детальніше про те, що Кличко обіцяв зробити «на благо всіх киян» - за посиланням.

Також, аналітики порталу підвели підсумки чотирьох років роботи Кличка на посаді мера міста.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: