Голова відділення партії Смешка в Чернівцях склала повноваження

Читать на русском
Радчук заявила, що Ігор Смешко як кандидат на виборах президента найбільше відповідав її поглядам і переконанням, хоч вона і знала, що його шанси здобути перемогу невеликі.

Голова чернівецького обласного відділення партії Ігоря Смешка «Сила і честь» Валентина Радчук після оголошення першої десятки партійного списку вирішила скласти повноваження через непрозорість його формування.

Про це вона заявила на своїй сторінці в Facebook у четвер, 13 червня, передає «Слово і Діло».

«З жалем повідомляю вам про призупинення поки що моєї політичної діяльності. Після проведення з'їзду політичної партії «Сила і честь» я змушена прийняти рішення про відмову бути керівником виборчої кампанії партії в Чернівецькій області», – написала Валентина Радчук.

Радчук заявила, що Ігор Смешко як кандидат на виборах президента найбільше відповідав її поглядам і переконанням, хоч вона і знала, що його шанси здобути перемогу невеликі. Тим часом вона хотіла підтримати саме цього кандидата, щоб згуртувати навколо нього прихильників, які забезпечать йому голоси на парламентських виборах і поведуть країну до змін.

«Тому логічно було підтримувати політичну партію «Сила і честь», яку очолює Ігор Петрович, на парламентських виборах, що я й зробила, активно долучившись до виборчої кампанії. Більш того, я погодилася очолити і була призначена керівником виборчої кампанії в Чернівецькій області. Провівши значну підготовчу роботу в області (команда штабу, приміщення, сайт, план роботи, члени ОВК) ми з нетерпінням очікували появи списку кандидатів від партії за багатомандатним виборчим округом», – додала Радчук.

За її словами, процес формування партійного списку «був абсолютно таємним». Прихильники партії очікували, що на з'їзді буде оголошено «прізвища дійсно нових у політиці, незаангажованих, професійних кандидатів, як і обіцялося».

Вона додала, що крім перших десяти прізвищ нікому досі невідомо, хто ті люди, які включені до списку, починаючи із 11 номеру.

Раніше повідомлялося, що представник Гройсмана в ВР піде на вибори в команді Смешка.

Також нагадаємо, Смешко заявив, що готовий до діалогу із Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: