Представник Гройсмана у ВР піде на вибори у команді Смешка

Читать на русском
Нардеп від БПП Вадим Денисенко заявив, що для участі у позачергових парламентських виборах приєднався до команди Ігоря Смешка

Представник Кабінету міністрів у парламенті, нардеп від БПП Вадим Денисенко заявив, що для участі у позачергових парламентських виборах приєднався до команди Ігоря Смешка «Сила і честь».

Про це Денисенко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Приєднався до команди Ігоря Смешка, вдячний всім, хто запросив мене до команди патріотів і професіоналів.Перед нами є два глобальних виклики: можливість реваншу і загроза нової хвилі популізму. Вважаю, що єдина сила, яка може не допустити скочування держави до реваншу чи популізму - це саме «Сила і честь», - заявив Денисенко.

Він також заперечив будь-який зв'язок команди «Сила і честь» з кумом Володимира Путіна Віктором Медведчуком: «Як ви собі уявляєте, щоб я був в команді людей, які підтримують Медведчука? Це фейк!», - заявив Денисенко.

Дострокові вибори до Ради: хронологія виборчої кампаніїДострокові вибори до Верховної ради відбудуться 21 липня. Слово і Діло склало календар з основними датами кампанії.

Нагадаємо, Дострокові парламентські вибори призначено на 21 липня 2019 року.

Хронологія передвиборчої кампанії - тут.

На з'їзді партії Ігоря Смешка у суботу стало відомо, що до першої трійки списку увійшли, крім самого Смешка, нардеп від Самопомочі Олена Сотник та глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Окрім того, до списку Смешка увійшов екс-начальник Генштабу ЗСУ, якого звинуватили в держзраді, Володимир Замана.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: