Із Смешко на вибори в Раду йде Чубаров (доповнено)

Читать на русском
До першої трійки списку партії Ігоря Смешка Сила і честь увійшли, крім самого Смешка, нардеп від Самопомочі Олена Сотник та глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.
Фото Roman Romaniuk .

До першої трійки списку партії Ігоря Смешка «Сила і честь» увійшли, крім самого Смешка, нардеп від «Самопомочі» Олена Сотник та глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров.

Як пише «Слово і Діло», про це було оголошено на з’їзді політсили у суботу.

Вибори-2019: в декларації Смешка немає автомобіля, але є 17 земельних ділянокУ декларації Ігоря Смешка є 17 земельних ділянок в чотирьох областях, але немає автомобіля. Зате у його дружини їх три.

Четвертий номер – депутат від «Самопомочі» Іван Мірошниченко, п’ятий – екс-начальник Генштабу ЗСУ, якого звинуватили в держзраді, Володимир Замана.

Шостий номер списку – вчена, яка спеціалізується на ЖКГ, Ольга Романюк. Сьомий - економіст, фінансист Андрій Гайдуцький, восьмий – депутат від «Самопомочі» Ірина Сисоєнко. Дев’ятий номер - генерал-лейтенант, один із засновників управління К в СБУ Володимир Тимошенко, і десятий - капітан першого рангу, підводник, митник Анатолій Макаренко.

Як пише УП, з’їзд проводить телеведучий Дмитро Гордон.

Нагадаємо, 16 травня правоохоронці заявили про завершення розслідування ймовірної державної зради колишнього начальника Генерального штабу Збройних Сил Володимира Замани.

25 лютого 2019 року Замані повідомили про підозру у державній зраді. Суд арештував екс-чиновника.

24 травня Апеляційний суд Києва звільнив Заману з-під варти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: