Смешко заявив, що готовий до діалогу із Зеленським

Читать на русском
На його думку, прихід на будь-яку посаду у виконавчу владу «без ідеології, без розуміння важливості системних змін і світогляду цією командою» буде «профанацією».

Голова громадської організації «Сила і честь», екс-голова Служби безпеки України Ігор Смешко, який отримав у першому турі виборів президента України 6,04% голосів виборців, заявив, що не отримував жодних пропозицій про заняття тих чи інших посад від новообраного президента України Володимира Зеленського, але готовий до можливого діалогу.

Про це сказав він в ефірі «Радіо НВ» у п'ятницю, 10 травня, пише «Слово і Діло».

«По-перше, я не отримував ніяких пропозицій і у мене практично не було ніякого контакту з новообраним президентом. Я його знаю виключно візуально, особисто з ним не знайомий», - зазначив екс-кандидат в президенти.

Вибори-2019: в декларації Смешка немає автомобіля, але є 17 земельних ділянокУ декларації Ігоря Смешка є 17 земельних ділянок в чотирьох областях, але немає автомобіля. Зате у його дружини їх три.

Смешко підкреслив, що ніколи не зрадить своїх виборців.

«Я прийшов в політику і піду до кінця. Моя мета - створити першу, засновану на ідеології демократії, консервативно-демократичну партію України, на базі політичної партії «Сила і честь», - зазначив він.

«Я відразу після виборів зробив заяву про те, що стратегічний курс на те, що наша партія піде на вибори до парламенту і створить там потужну фракцію, не ставиться під сумнів», - вказав Смешко.

На його думку, прихід на будь-яку посаду у виконавчу владу «без ідеології, без розуміння важливості системних змін і світогляду цією командою» буде «профанацією».

«Але я - кадровий офіцер, йде війна, агресор захопив частину території України. Новий президент законно обраний, він Верховний головнокомандувач, і, безумовно, якщо буде пропозиція від президента, і воно буде кореспондуватися з моїм розумінням, що я зможу допомогти президенту на цій посаді захистити нашу державу, то ніяких сумнівів немає, що я прийму цю пропозицію, і зроблю все можливе», - пояснив свою позицію Смешко.

Також нагадаємо, в ЄС сподіваються на проєвропейський курс Зеленського.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: