Зі списку «Слуги народу» почали виключати кандидатів у депутати

Читать на русском
Партія Володимира Зеленського «Слуга народу» виключила зі списку кандидатів у народні депутати Ірину Панченко, яка була включена до нього під №73.
Коллаж: РБК-Україна

Партія Володимира Зеленського «Слуга народу» виключила зі списку кандидатів у народні депутати Ірину Панченко, яка була включена до нього під №73.

Дострокові вибори: що буде найбільшим викликом для «Слуги народу»Слуга народу провела з'їзд партії й представила перших100 членів команди. Що буде викликом для партії в боротьбі за місце в парламенті, знають експерти.

Про це повідомляється на сторінці партії в Facebook в середу, 12 червня, пише «Слово і Діло».

Згідно із повідомленням, Панченко була виключена зі списку після додаткової перевірки. У партії також анонсували проведення «постпраймеріз», у результаті яких список партії, поданий на з'їзді, буде змінений.

«Результати постпраймеріз ви дізнаєтеся після наступного етапу з'їзду партії в липні», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 червня політична партія «Слуга народу» на з'їзді в Ботанічному саду представила список кандидатів на позачергові вибори до Верховної Ради, які заплановані на 21 липня 2019 року.

Відзначимо, на позачергових виборах до парламенту є шанс потрапити у п'яти парті «Слуга народу», «Опозиційна платформа - За життя», «Європейська солідарність», «Батьківщина» і «Голос».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: