Партія «Слуга народу» визначилася з керівництвом

Читать на русском
Головою партії Слуга народу став Дмитро Разумков, керівником виборчого штабу партії – Олександр Корнієнко.

Головою партії «Слуга народу» став Дмитро Разумков, керівником виборчого штабу – Олександр Корнієнко.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила на прес-конференції в Києві в понеділок прес-секретар партії Тетяна Циба.

Старт дострокових парламентських виборів: у кого які шансиЦентральна виборча комісія України оголосила про початок кампанії з дострокових виборів до Верховної Ради з 24 травня.

«Голова партії «Слуга народу» – Дмитро Разумков, керівник виборчого штабу партії Олександр Корнієнко, керівник діджитал напрямку – Михайло Федоров», – сказала вона.

Разумков розповів, що нещодавно партія «Слуга народу» провела свій з‘їзд, де переобрали голову партії. За його словами, Іван Баканов через перехід на роботу до СБУ більше не може бути головою, тому новим головою обрали Разумкова.

Своэю чергою Корнієнко повідомив, що наступний з‘їзд партії відбудеться 8 червня.

«На цьому з’їзді ми покажемо всіх кандидатів у мажоритарних округах, список партії та програму партії», – сказав він.

Нагадаємо, раніше заступник глаови Адміністрації президента Руслан Рябошапка повідомляв, що партію «Слуга народу» на виборах до Верховної ради очолить Разумков.

За даними соціологічного дослідження, до парламенту можуть пройти 4 партії. Зокрема, партію «Слуга народу» готові підтримати 29,5% з усіх опитаних, «Опозиційну платформу – За життя» – 8,3%, «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – 7,3%, ВО «Батьківщина» - 7,1%.

Дмитро Разумков був одним із основних політконсультантів Зеленського під час передвиборчої кампанії та спікером його штабу Зеленського. Регулярно представляв позицію кандидата на всіх телеефірах та політичних шоу. Політичну кар'єру Разумков розпочинав у 2006 році 22-річним членом Партії регіонів.

21 травня президент Володимир Зеленський видав указ про розпуск Верховної Ради 8-го скликання. Згідно з указом, вибори до парламенту відбудуться 21 липня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: