Гройсман очолив список партії «Українська стратегія»

Читать на русском
Під час свого виступу прем'єр нагадав про свою роботу міським головою Вінниці й підкреслив, що створив власну команду, тому що не має наміру бути членом інших.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман очолив виборчий список партії «Українська стратегія Гройсмана» на дострокових парламентських виборах.

Про це стало відомо під час з'їзду партії в п'ятницю, 7 червня, передає «Слово і Діло».

Парламентські вибори: що може завадити ГройсмануВР не підтримала відставку Гройсмана. Сам прем’єр заявив, що візьме участь у виборах. Чи готовий Гройсман до парламентських виборів, обговорили з експертами.

Крім нього, до п'ятірки увійшли ще четверо чиновників Кабміну: три міністри (освіти – Лілія Гриневич, міністр Кабміну – Олександр Саєнко та культури – Євген Нищук), а також заступниця міністра інформаційної політики Еміне Джаппарова.

До десятки також увійшов Павло Яблонський – депутат декількох скликань Вінницької міської ради, який востаннє балотувався до міськради в 2015 році від партії «Вінницька європейська стратегія».

Крім того, до списку увійшов колишній заступник міністра фінансів і екс-заступник голови Адміністрації президента за часів Петра Порошенка Сергій Марченко, міністр юстиції Павло Петренко, народні депутати із фракції «Народного фронту» Андрій Тетерук та Віктор Єленський.

Під час свого виступу прем'єр нагадав про свою роботу міським головою Вінниці й підкреслив, що створив власну команду, тому що не має наміру бути членом інших.

«Я впевнений, що вам не буде соромно за нашу роботу», – заявив Гройсман.

Раніше Гройсман прокоментував розпад коаліції в Раді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: