Стало відомо, коли партія Гройсмана проведе з'їзд

Читать на русском
Партія прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана «Українська стратегія» збереться на з'їзд наступного тижня.

Партія прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана «Українська стратегія» збереться на з'їзд наступного тижня.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко в ефірі ток-шоу «Свобода слова» на ICTV.

Завдання на літо: які обіцянки мають виконати міністриВолодимир Гройсман має в червні завершити проект укриття над ЧАЕС, а Ірина Фріз – до кінця літа запустити Міністерство у справах ветеранів.

За його словами, попередня дата з'їзду вже є. Саєнко, крім того, він і сам має намір балотуватися до Верховної ради в списку «Української стратегії».

Також він додав, що в команду Гройсмана можуть увійти представники нинішнього уряду. Нагадаємо, раніше Володимир Гройсман оголосив, що на дострокових парламентських виборах він очолить власну партію, яка не буде об'єднуватися з іншими політичними силами.

Як відомо, на цьому тижні ВР розгляне відставку прем’єра.

Також ми писали, що Рада 30 травня розгляне відставку уряду. Якщо рішення ухвалять, то до призначення нового складу Кабінету міністрів нинішні його члени працюватимуть із приставкою «в.о.». Проте в них залишилися обіцянки, які потрібно виконати, зокрема, цього літа. «Слово і Діло» розбиралося, що це за зобов'язання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: