КСУ обмежив повноваження НАБУ – ЗМІ

Читать на русском
Відповідне рішення було ухвалене за конституційною скаргою АТ Запорізький завод феросплавів під час закритої частини пленарного засідання Другого сенату КС.

Конституційний суд визнав неконституційним положення пункту 13 частини першої статті 17 закону «Про Національне антикорупційне бюро України».

Навіщо Коломойський знову заговорив про дефолт і чи є передумови для кризи?Бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що Україна не має боятися відмови від виплати зовнішніх боргів, і порадив владі оголосити дефолт.

Відповідне рішення було ухвалене за конституційною скаргою АТ «Запорізький завод феросплавів» під час закритої частини пленарного засідання Другого сенату КС, повідомив «Укрінформу» обізнаний співрозмовник, пише «Слово і Діло».

«Конституційний суд задовольнив конституційну скаргу «Запорізький завод феросплавів» і визнав неконституційним положення статті 17 закону «Про Національне антикорупційне бюро України», - повідомило джерело агентства.

Як повідомлялося, відповідне провадження КСУ відкрив у жовтні 2018 року за скаргою акціонерного товариства «Запорізький завод феросплавів» - підприємства, що контролюється групою «Приват» Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова.

Раніше суд відклав розгляд позову Коломойського по ПриватБанку.

Також нагадаємо, Коломойський порадив владі України оголосити дефолт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: