Зеленський планує винести питання вступу до НАТО на референдум

Читать на русском
Зеленський планує після широкої інформаційної кампанії винести питання вступу України до НАТО на всеукраїнський референдум і впевнений у позитивній відповіді українців.

Президент Володимир Зеленський планує після широкої інформаційної кампанії винести питання вступу України до НАТО на всеукраїнський референдум і впевнений у позитивній відповіді українців.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив в ефірі програми «Сніданок з 1+1» під час прямого включення з Брюсселя у відповідь на запитання, чи не буде після його підтвердження курсу на ЄС і НАТО вдвічі складніше розмовляти з Росією, передає Укрінформ.

«По-перше, у нас незалежна країна, і це наш вибір, це наш курс до Європи і НАТО, і це закріплено в Конституції України», - сказав Зеленський.

Він додав, що курс України до НАТО - це насамперед безпека країни і високий рівень нашої армії.

«Я казав, що ми інформаційно повинні розповісти кожному українцю, що таке НАТО, що це не так страшно. І коли всі українці будуть готові, ми обов'язково винесемо це питання на референдум, і Україна обов'язково буде в НАТО», - акцентував Зеленський.

Інтерв'ю президент давав під час перебування у тренажерному залі і запропонував журналісту каналу «1+1» звертатися до нього, як і раніше, просто на ім'я.

Нагадаємо, НАТО і Україна проведуть додаткові спільні навчання в Чорному морі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: