НАТО і Україна проведуть додаткові спільні навчання в Чорному морі

Читать на русском
Столтенберг також заявив, що НАТО продовжить допомагати Україні. За словами генсека НАТО, більш ніж 40 млн євро виділять на кібербезпеку і медичну реабілітацію.

НАТО і Україна в липні проведуть додаткові спільні навчання в Чорному морі.

Про це у вівторок, 4 червня, заявив генсек Альянсу Йенс Столтенберг на прес-конференції з президентом України Володимиром Зеленським у Брюсселі, пише «Слово і Діло».

Обіцянка кандидата: чому для курсу України до ЄС і НАТО важливий 2023 рікСлово і Діло вирішило проаналізувати програмні обіцянки кандидатів на посаду президента України.

«У липні пройдуть додаткові навчання в Чорному морі разом з Україною», - сказав він.

Столтенберг також заявив, що НАТО продовжить допомагати Україні. За словами генсека НАТО, більш ніж 40 млн євро виділять на кібербезпеку і медичну реабілітацію.

«Ми також продовжуємо надавати потужну практичну підтримку в різних сферах. Більш 40 млн євро будуть виділені на кібербезпеку і медичну реабілітацію. Союзники НАТО також допомагають у військових тренуваннях Збройних сил України, і кожен день наші радники підтримують реформи в сфері безпеки і оборони», - зазначив він.

Зеленський в свою чергу висловив надію на відновлення роботи Комісії НАТО - Україна, яка зараз заблокована Угорщиною.

«Ми сподіваємося, що буде відновлений наш регулярний діалог в рамках Комісії НАТО - Україна», - сказав він.

Раніше ЗМІ повідомляли, що під час першого візиту президента України Володимира Зеленського до Брюсселю міжнародні журналісти не зможуть задати йому питання.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: