Савченко провела з’їзд під ВР і сказала, чи йде на вибори

Читать на русском
Савченко, підозрювана в організації теракту, заявила, що її партія Громадсько-політична платформа Надії Савченко братиме участь у позачергових парламентських виборах.
Фото Українска правда.

Народний депутат Надія Савченко, підозрювана в організації теракту, заявила, що її партія «Громадсько-політична платформа Надії Савченко» братиме участь у позачергових парламентських виборах.

Як пише «Слово і Діло», про це вона заявила на XII з'їзді своєї партії, який відбувся на площі Конституції під будівлею Верховної ради.

Хто може увійти до нової коаліції та що стане інтригою?Гройсман збирається презентувати партію. Інші політичні гравці також включилися в гру. Зокрема, Вакарчук представив свою команду. Про виборчий процес та зміну прем’єра поговорили з експертами.

«21 липня ми заходимо до Верховної ради, ми стаємо народними депутатами. Всі, хто тут присутні, йдуть за списками цієї партії і йдуть перемагати», – сказала Савченко.

Вона додала, що головою виборчого штабу партії буде її сестра Віра Савченко, а речником залишиться Тетяна Проторченко. Після цього вона зачитала кілька прізвищ мажоритарників і списочників.

«Наша головна мета, яку ми будемо реалізовувати у Верховній раді, – зміна політичної системи», – сказала Савченко.

Нагадаємо, Саакашвілі ще не визначився, чи йтиме на вибори до ВР разом із Кличком.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: