Засідання в справі Савченко та Рубана перенесли

Читать на русском
Броварський міськрайонний суд 7 травня переніс засідання у справі депутата Надії Савченко та екс-керівника центру звільнення полонених Володимира Рубана через неявку захисників Рубана.

Броварський міськрайонний суд 7 травня Надії Савченко та екс-керівника центру звільнення полонених Володимира Рубана через неявку захисників Рубана.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Громадське», обвинувачення наполягало на обранні запобіжного заходу, аргументуючи це тяжкістю злочину.

Савченко на волі: прийом перед виборами чи ні16 квітня стало відомо, що Надію Савченко, яку підозрюють в організації теракту, випустили з-під варти.

Це було перше засідання після виходу обвинувачених з-під варти.

Захист натомість подав клопотання про перенесення засідання через відсутність обох адвокатів Володимира Рубана. Сам же Рубан запропонував перенести засідання на період після інавгурації новообраного президента.

Суд вирішив відкласти засідання на 31 травня через те, що «враховуючи тяжкість злочину», наявність захисників є обов’язковою.

Нагадаємо, 16 квітня підозрювану в організації теракту Надію Савченко та іншого фігуранта справи Володимира Рубана випустили з-під варти.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що звільнення Савченко та Рубана було виключно компетенцією суду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: