У Києві чиновники вкрали 9 мільйонів на ремонті футбольних полів

Читать на русском
У Дарницькому районі столиці чиновники відремонтували футбольні поля зі збитками в дев'ять мільйонів гривень.

У Дарницькому районі столиці чиновники відремонтували футбольні поля зі збитками в 9 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба Департаменту захисту економіки Національної поліції України, пише «Слово і Діло».

Законопроект про публічні закупівлі: чи зникнуть схеми відмивання коштів?Петро Порошенко внесе до парламенту законопроект про зміни в публічні закупівлі як невідкладний після розгляду всіх пропозицій наступного пленарного тижня. Зміни оцінили експерти.

Встановлено, що протягом грудня 2017 року директором однієї з дитячих спортивних шкіл були підписані акти прийому виконаних робіт із проведення капітального ремонту чотирьох футбольних полів.

Згідно з офіційними документами, роботи були виконані в повному обсязі, проте на момент підписання актів фактично вони завершені ще не були. Незважаючи на це, з підприємством-підрядником були проведені всі розрахунки.

Наразі обом фігурантам кримінального провадження повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 і ч. 2 ст. 366 КК України. З метою відшкодування завданих збитків на майно підозрюваних наклали арешт.

Раніше детективи НАБУ почали розслідування за фактами можливих зловживань посадових осіб законодавчої та виконавчої гілок влади при виділенні коштів і закупівлі за рахунок державного бюджету робіт та послуг із будівництва футбольних полів зі штучним покриттям.

Також нагадаємо, що НАБУ підозрює «Укроборонпром» у відмиванні грошей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: