Суд заарештував першого підозрюваного у вбивстві 5-річного хлопчика

Читать на русском
Суд арештував на два місяці без внесення застави поліцейського Івана Приходько, якого підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика.

Суд арештував на два місяці без внесення застави поліцейського Івана Приходько, якого підозрюють у вбивстві 5-річного хлопчика.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

МВС відсторонило керівників поліції в Переяслав-Хмельницькому після смерті дитиниКерівників Переяслав-Хмельницького підрозділу поліції Київської області відсторонили від виконання службових обов’язків через загибель 5-річної дитини внаслідок дій їхніх підлеглих.

Суддя Наталія Чередніченко оголосила рішення щодо лейтенанта Івана Приходько.

Зазначимо, двом поліцейським оголосили нову підозру. Станом на ранок 4 червня, поліцейські підозрюються за двома статтями: у грубому порушенні громадського порядку, вчиненому із застосуванням вогнепальної зброї, вчиненому групою осіб (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України) та в умисному вбивстві малолітньої дитини, вчиненому групою осіб ( п. п. 2, 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України).

Прокуратура просила суд обрати двом поліцейським запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без внесення застави. Адвокат просив цілодобовий домашній арешт. Підозрювані - старший сержант Володимир Петровець і лейтенант Іван Приходько.

Президент Володимир Зеленський заявив, що зробить все, щоб винні у смерті дитини в Переяслав-Хмельницькому були покарані по справедливості. Зазначимо, 1 червня нетверезі співробітники патрульної поліції в Переяслав-Хмельницькому вирішили постріляти по металевих банках. У результаті стрілянини вони потрапили у 5-річного хлопчика, який в цей час грався на дитячому майданчику. 3 червня хлопчик помер у лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: