Трамп анонсував похід на другий термін

Читать на русском
Американський президент офіційно оголосить про участь у виборах 18 червня в Орландо у штаті Флорида.

Президент США Дональд Трамп заявив, що офіційно оголосить про участь у боротьбі за другий термін 18 червня в Орландо у штаті Флорида.

Про це він повідомив у Twitter, передає Слово і Діло.

«Я оголошу про свою участь у боротьбі за другий президентський термін із першою леді Меланією, віце-президентом Майком Пенсом і другою леді Карен Пенс 18 червня в Орландо, Флорида в центрі Amway на 20 тисяч місць. Приєднуйтесь до нас на цьому історичному мітингу!»- написав він.

Річниця інавгурації Трампа: як лідер США допомагає Україні й «ладнає» з ПутінимДональд Трамп майже рік тому вступив на посаду президента США. Слово і Діло згадує, що світовий лідер зробив для України та як змінилися відносини США й Росії.

Президентські вибори в США заплановані на 3 листопада 2020 року.

Крім Трампа, серед основних заявлених кандидатів - політик-демократ Джозеф Байден, колишній губернатор штату Массачусетс Вільям Уелд, сенатор від Нью-Джерсі Корі Букер, молодший сенатор від штату Нью-Йорк Кірстен Джіллібранд, письменниця Маріанна Уільямсон.

Раніше повідомлялося, що майже половина громадян США підтримують імпічмент президента. Сам Трамп упевнений, що американці повстануть, якщо йому оголосять імпічмент.

Більше про перший рік президентства Трампа - за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: