Трамп пригрозив демократам судом у разі імпічменту

Читать на русском
Трамп впевнений, що він не здійснював ніяких правопорушень, в тому числі особливо тяжких злочинів і проступків.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що має намір у Верховному суді протистояти будь-яким спробам демократів у Конгресі США запустити процедуру імпічменту.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення американського лідера в Twitter.

Трамп прокоментував доповідь МюллераПрезидент США Дональд Трамп під час першого публічного виступу після закінчення розслідування спецпрокура Роберта Мюллера заявив, що у нього гарний день.

За словами Трампа, він не здійснював ніяких правопорушень.

«Якщо партизанські демократи коли-небудь спробують запустити процедуру імпічменту, я першим ділом звернуся до Верховного суду США», - написав Трамп.

Також він упевнений, що він не здійснював ніяких правопорушень, в тому числі «особливо тяжких злочинів і проступків», із-за яких, згідно Конституції США, президент може бути усунений від посади.

Раніше повідомлялося, що Трамп не бачить підстав для запуску процедури імпічменту проти нього. За його словами, тільки серйозні злочини і порушення можуть призвести до імпічменту.

Нагадаємо, голова спеціального комітету з розвідки Палати представників Конгресу США Адам Шифф заявив, що не виключена процедура імпічменту Трампа за підсумками завершення розслідування спецпрокурора Робета Мюллера про втручання Росії у хід американських виборів 2016 року.

Раніше член палати представників конгресу США Ел Грін пообіцяв підняти питання про імпічмент президента Дональда Трампа після його висловлювань про мігрантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: