Трампу знову погрожують імпічментом

Читать на русском
У Сенаті закликали запустити процедуру імпічменту Трампа за спроби нібито перешкодити проведенню розслідування спецпрокурора Мюллера.

У верхній палаті Конгресу США закликали конгресменів запустити процедуру імпічменту президента Дональда Трампа.

Про це повідомила Елізабет Уоррен, яка представляє в Сенаті штат Массачустес, у Twitter, передає Слово і Діло.

Зазначається, що американський лідер нібито намагався перешкодити проведенню розслідування спецпрокурора Роберта Мюллера.

«У доповіді Мюллера йдеться, що ворожа іноземна держава вчинила атаку на наші вибори у 2016 році, щоб допомогти Трампу, а він це вітав. Після обрання Дональд Трамп перешкоджав розслідуванню цього нападу», - йдеться в повідомленні.

18 квітня Мін'юст США опублікував відредаговану версію доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера щодо «російської справи».

Рейтинг довіри світових лідерів: скільки виборців від них відвернулосяРейтинг довіри до Петра Порошенка за чотири роки після виборів впав майже на 47%. У Трампа, Макрона, Мей, Меркель і Грібаускайте теж є проблеми, але не такого масштабу.

У документі говориться, що уряд Російської Федерації почав встановлювати контакти з новою адміністрацією США відразу після перемоги Дональда Трампа на виборах.

Раніше, Трамп прокоментував доповідь Мюллера.

Нагадаємо, 20 січня 2017 року республіканець Дональд Трамп вступив на посаду президента США. Яким був перший рік його президентства, можна згадати, перейшовши за посиланням.

Як змінювалися рейтинги світових лідерів - на інфографіці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: