«Право на владу»: до студії завітають Святослав Вакарчук, Міхеіл Саакашвілі та Дмитро Разумков

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти говоритимуть про зміни в політичній ситуації з наближенням дострокових парламентських виборів.
Слово і Діло

Сьогодні, 30 травня, в новому випуску суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» ведучі Наталія Мосейчук та Сергій Іванов разом із гостями обговорюватимуть, як змінюється політична ситуація в країні у зв’язку із наближенням дострокових парламентських виборів.

В обговоренні візьмуть участь секретар РНБО України Олександр Данилюк, голова партії «Слуга Народу» Дмитро Разумков, Президент Грузії у 2004-2013 роках Міхеіл Саакашвілі, лідер партії «Голос», співак Святослав Вакарчук, голова фракції «Блоку Петра Порошенка» Артур Герасимов та інші гості.

Сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, ми писали, що Вакарчук знову йде до Ради та проаналізували, чим запам'яталося його попереднє депутатство.

Також ми розбиралися, чи потрапить «Рух нових сил» до ВР та з ким може об'єднатися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: