Штаб ООС: знайшли тіло бійця, який зник біля Попасної

Читать на русском
Тіло українського військовослужбовця, який загинув у бою з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, перебуває на тимчасово окупованій території.
Ілюстративне фото.

Тіло українського військовослужбовця, який загинув у бою з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків, перебуває на тимчасово окупованій території. Представникам ЗСУ його мають передати 31 травня на КПВВ «Щастя».

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил.

Динаміка обстрілів ООС: 438 порушень режиму припинення вогню в квітніЗ 22 квітня до 26 травня було зафіксовано 438 обстрілів на Донбасі з боку бойовиків. Це вдвічі більше, ніж місяцем раніше.

«29 травня близько 15:00 в результаті спільної роботи моніторингової місії ОБСЄ та групи «Евакуація 200» на місці бойового зіткнення було виявлено тіло військовослужбовця окремої механізованої бригади солдата Степанченко Б.М.», - йдеться у повідомлені.

Зазначається, що військовослужбовець 27 травня у складі групи саперів в районі населеного пункту Попасна виконував бойове завдання по перевірці мінно-вибухових загороджень перед переднім краєм оборони одного з механізованих підрозділів та потрапив у засідку ДРГ бойовиків.

Нагадаємо, під час бойового зіткнення біля Попасної зник один боєць ООС, двох бойовиків було знищено.

На Донбасі у середу, 29 травня, проросійські бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню й застосували зброю, заборонену Мінськими домовленостями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: