Текст законопроекту Зеленського про імпічмент оприлюднили на сайті Ради

Читать на русском
На сайті Верховної ради у середу, 29 травня 2019 року, було оприлюднено текст законопроекту про імпічмент президента, який був внесений Володимиром Зеленським.

На сайті Верховної ради у середу, 29 травня 2019 року, був оприлюднений текст законопроекту про імпічмент президента, який був внесений Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на проект закону на сайті парламенту.

Імпічмент та скасування недоторканності: чому Рада раптово активізуваласяСпікер ВР закликав розглянути законопроект про зняття депутатської недоторканості та анонсував, що ВР може вже цього четверга розглянути проекту закону, який, зокрема, регламентує процедуру імпічменту президента.

Так, законопроект «Про особливу процедуру усунення президента України з посади (імпічмент)» був зареєстрований 29 травня під номером 10340.

Також на сайті парламенту з'явився текст законопроекту «Про спеціальну тимчасову слідчу комісії Верховної ради України з проведення розслідування вчинення президентом державної зради або іншого злочину», який був поданий нардепом Олексієм Гончаренко.

Нагадаємо, 29 травня представник президента у парламенті Руслан Стефанчук заявив, що Володимир Зеленський вніс до Верховної ради законопроект про імпічмент.

Пізніше, заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка», нардеп Олексій Гончаренко повідомив про внесення альтернативного законопроекту про імпічмент. Законопроект був зареєстрований у парламенті 29 травня.

Раніше, глава парламенту Андрій Парубій заявив, що Верховна рада України розгляне законопроект про імпічмент президента на цьому тижні, на прийнятті документа неодноразово наполягав на той момент кандидат у президенти Володимир Зеленський.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: