В АП анонсували законопроект про імпічмент

Читать на русском
Законопроекти про імпічмент і скасування депутатської недоторканності вже готові, заявив заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка

Вже готові законопроекти про імпічмент та скасування депутатської недоторканності.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив заступник глави Адміністрації президента Руслан Рябошапка, повідомляє «РБК-Україна».

Рада не включила до порядку денного законопроекти Зеленського: хто пішов проти президентаВерховна рада не включила до порядку денного два законопроекти президента Володимира Зеленського. Один з них стосувався зміни виборчої системи.

За його інформацією законопроект про імпічмент вже готовий до внесення в парламент.

«Законопроект про імпічмент президента, про процедуру позбавлення його імунітету - ці законопроекти готові до внесення», - сказав Руслан Рябошапка.

Також він заявив, що законопроект про скасування депутатської недоторканності вже знаходиться в парламенті. За його даними, законопроект готовий до другого читання.

«Законопроект про недоторканність є сьогодні в парламенті. Він готовий до другого читання. Парламент міг би проголосувати, але парламент уникає цього», - сказав Руслан Рябошапка.

Як повідомлялося, Верховна Рада відмовилася розглядати законопроекти Зеленського. Зокрема, у порядку денному було питання про внесення змін у закон «Про вибори народних депутатів».

Президент пропонував Раді ввести закриті виборчі списки і знизити прохідний бар'єр до 3%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: