З партії Порошенка вийшов ще один нардеп

Читать на русском
Своє рішення депутат не пояснив, але не планує брати участь у виборах з партією екс-президента.

Народний депутат Олександр Грановський в середу, 29 травня, заявив, що вийшов з партії Блок Петра Порошенка.

Як пише «Слово і Діло», про це він написав у Facebook.

«Беручи до уваги прийняте мною рішення про продовження свого самостійного політичного шляху, два дні тому припинив членство в партії Блок Петра Порошенка», - повідомив нардеп.

При цьому Грановський зазначає, що «станом на цю хвилину, не планує ставати частиною нового парламентського списку партії Європейська Солідарність або ж користуватися партійною підтримкою цієї сили як самовисуванець.

При цьому Грановський зазначив, що шукати якийсь складний підтекст в його рішенні годі, «тому що його немає». Він подякував соратникам і колегам, зазначивши, що Порошенко «заслужено увійшов в історію України за прийняті ним сміливі та історичні рішення».

«Ця парламентська каденція - перша в моєму житті, яка дала мені можливість краще зрозуміти себе і допомогла визначити життєві і політичні пріоритети. Не вдаючись в нудні подробиці, рішення про продовження самостійного шляху - органічне і чесне», - стверджує Грановський.

Нардеп пообіцяв інформувати громадськість про свої нові рішення, якщо вони будуть прийняті.

Як відомо, Грановського вважають куратором екс-резидента Петра Порошенка в судах і прокуратурі.

Зазначимо, напередодні офіційно вийшов з БПП нардеп Сергій Каплін. А минулого тижня з БПП вийшли чотири нардепи: Світлана Заліщук, Аркадій Корнацький, Сергій Лещенко та Мустафа Найєм.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: