В БПП обговорюють висунення Порошенка на посаду прем'єра

Читать на русском
У партії Блок Петра Порошенка обговорюють можливість висунення лідера політичної сили на посаду прем'єр-міністра країни після того, як Володимир Гройсман оголосив про свою відставку.

У партії «Блок Петра Порошенка» обговорюють можливість висунення лідера політичної сили на посаду прем'єр-міністра країни після того, як Володимир Гройсман оголосив про свою відставку.

Як пише «Слово і Дело», про це повідомляє РБК-Україна.

Інавгураційна промова Зеленського: контент-аналізУ своїй інавгураційній промові Володимир Зеленський найчастіше говорив слово я і ні разу не згадав про Росію.

За інформацією джерела видання, поки в партії обговорюють, чи буде екс-президент претендувати на пост прем'єра від БПП. Відзначається, що парламентські вибори - це здебільшого «прем'єриада», і додаткові бали отримує та політична сила, яка відразу називає свою сильну кандидатуру на пост прем'єр-міністра.

Нагадаємо, в понеділок, 20 травня, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що йде у відставку. За його словами, він прийняв рішення подати у відставку відразу після проведення в середу чергового засідання уряду.

Це сталося після того, як президент України Володимир Зеленський під час церемонії інавгурації 20 травня звернувся до Кабінету міністрів із закликом піти у відставку.

Крім того, Зеленський на церемонії інавгурації оголосив про розпуск Верховної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: