Фракцію БПП залишив ще один нардеп

Читать на русском
Спікер Верховної ради України Андрій Парубій оголосив про вихід народного депутата Сергія Капліна з фракції Блок Петра Порошенко.

Спікер Верховної ради України Андрій Парубій оголосив про вихід народного депутата Сергія Капліна з фракції «Блок Петра Порошенко».

Як пише «Слово і Діло», про це він повідомив перед закриттям ранкового пленарного засідання ВР.

З фракції БПП вийшли чотири нардепаЗаяви про вихід з фракції подали Світлана Заліщук, Аркадій Корнацький, Сергій Лещенко і Мустафа Найєм.

«Відповідно до частини 3 статті 160 закону про Регламент Верховної ради України, повідомляю про вихід зі складу фракції «Блок Петра Порошенка» Сергія Капліна», - оголосив глава ВР.

Нагадаємо, в липні 2018 року нардеп Вадим Кривохатько вийшов з парламентської фракції БПП. Відзначимо, Кривохатько є членом комітету Верховної ради України з питань запобігання та протидії корупції.

У кінці квітня чинний на той момент президент Петро Порошенко анонсував переформатування своєї політичної партії до парламентських виборів.

Додамо також, минулої п'ятниці, 24 травня, офіційно стартувала парламентська виборча кампанія. У цей день Петро Порошенко анонсував великий з'їзд «БПП-Солідарність», який відбудеться 31 травня. Уже відомо, що в партії відбудеться серйозне оновлення, починаючи від зміни назви до набору в політсилу нових осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: