Україну відвідають два директори ЄС

Читать на русском
Київ відвідають двоє високопосадовців ЄС, щоб обговорити відносини між Україною та ЄС після недавніх президентських виборів.

Київ відвідають двоє високопосадовців ЄС, щоб обговорити відносини між Україною та ЄС після недавніх президентських виборів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили у прес-службі представництва ЄС в Україні, інформує «Європейська правда».

Зокрема, з візитом до України навідаються генеральний директор Директорату Європейської комісії з питань сусідства та переговорів щодо розширення ЄС Крістіан Даніельссон та виконавчий директор з питань Європи та Центральної Азії в Європейській службі зовнішньої дії Томас Майр-Гартінг.

Під час свого візиту в Україну вони зустрінуться з главою АП Андрієм Богданом та його заступниками Вадимом Пристайком та Русланом Рябошапкою.

Також вони проведуть зустрічі з головою Антикорупційного Суду Оленою Танасевич, заступницею Міністра закордонних справ Оленою Зеркаль, представниками громадянського суспільства та лідерами новоутворених політичних партій.

Мета візиту – обговорити відносини між Україною та ЄС після недавніх президентських виборів, а також процес реформ в Україні.

Нагадаємо, в Європейському парламенті після закриття всіх виборчих дільниць в країнах Євросоюзу оголосили остаточний розклад сил на найближчі п'ять років в результаті виборів, які пройшли в неділю, 26 травня.

Також на цьому тижні місія МВФ зустрінеться з президентом Володимиром Зеленським.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: