У мережі обговорюють появу Зеленського на «Лізі сміху»

Читать на русском

Президент України Володимир Зеленський з'явився на зйомках Ліги сміху. Подивилися, що про це думають у соціальних мережах.
Слово і Діло

Президент України Володимир Зеленський 25 травня з'явився на зйомках телепрограми «Ліга сміху». На початку концерту Зеленський вийшов на сцену, привітав публіку, передав мікрофон Євгену Кошовому й зайняв місце в залі для глядачів разом зі своєю дружиною.

«Слово і Діло» подивилося, що в соціальних мережах думають про появу президента на гумористичному шоу.

«Немає нічого поганого в тому, щоб президент відвідував культурно-розважальні заходи. Порошенко відвідує Книжковий арсенал, наприклад, щороку. А Зеленський відвідує «Лігу сміху». Що це означає? Ну, що Зеленський простіший, популярніший, ближчий до людей. Я тільки хотів би знати, а крім розважальних заходів він що відвідує? Айфорум – це не політичний захід. Антинаркотичний кемп – це не політичний захід. «Ліга сміху» – це не політичний захід. Він якісь свої президентські функції виконає колись? Зустрічі на міжнародному рівні, дипломатична робота з протистояння збройній агресії РФ ведеться якась?», – написав Алекс Нойнець.

«Зауважте. Він не поїхав на фронт до наших захисників. Він не побував у ПАРЄ або ООН, де був суд щодо наших моряків у полоні. Він навіть не поїхав до США, Німеччини, Франції, хоча б до якихось наших союзників. Він прийшов на «Лігу сміху», – написав Андрій Нофенко.

«Спочатку вони говорять, що президент – не правитель, а найманий менеджер з усіма наслідками, що випливають. А потім дружно розповідають, чим цей найманий менеджер має займатися у вихідні, а чим – не має. Це я, звичайно ж, про фейсбучний вереск щодо Володимира Зеленського на «Лізі сміху». Хлопці, визначіться, вам потрібен президент-менеджер, який ходить на роботу, як усі, й відпочиває, як усі, чи все ж таки великий керманич?», – написав Ігор Зубик.

«А тим часом в Україні: візит місії МВФ, після якого ми не отримаємо запланований транш, 8 бійців, які цього тижня потрапили до російського полону, глибока політична криза з невизначеністю щодо виборів», – написав Дмитро Плахта.

«З одного боку, він вільна людина й має право робити, що йому хочеться й коли хочеться. Але з іншого боку, у мене як у громадянина виникають питання, наскільки доречна поява президента України на самій сцені «Ліги сміху». Це приватний комерційний проект, який заробляє гроші приватним структурам. Губернаторів немає, голів місцевих адміністрацій немає – всі чекають рішень президента, що буде далі. Голів силових відомств немає, голови МЗС немає. Щодо Мінська та Нормандського формату досі не зрозуміло, як і коли відбуватиметься перезавантаження. про яке раніше говорив Зеленський. Ситуація з тарифами й субсидіями залишається незрозумілою», – написав Андрій Павловський.

Нагадаємо, Володимир Зеленський просить народних депутатів не використовувати трибуну Верховної ради для передвиборчого піару.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: