Перший законопроект Зеленського не збігся із обіцяним в програмі

Читать на русском
Володимир Зеленський провалив вже четверту обіцянку на посаді президента. На цей раз не вніс першим в Раду обіцяний законопроект.
Слово і Діло

Президент України Володимир Зеленський провалив програмну обіцянку про те, що його першим законопроектом стане проект закону «Про народовладдя».

Про це повідомляє «Слово і Діло».

«Мій перший законопроект: «Про народовладдя». У ньому ми разом закріпимо механізм, за яким тільки народ України буде формувати основні завдання для влади через референдуми та інші форми прямої демократії», – йшлося в передвиборчій програмі Зеленського.

22 травня глава держави вніс до Верховної ради свій перший законопроект, їм виявилося внесення змін до закону України «Про державні закупівлі» щодо здійснення закупівель під час виборчого процесу. Документ повинні розглянути під час позачергового засідання парламенту.

З огляду на, що його перший законопроект відрізнявся від обіцяного, Зеленський провалив своє зобов'язання.

Нагадаємо, в перший день президентства Володимир Зеленський провалив відразу дві обіцянки: тема його першого указу не збіглася з озвученими раніше їм темами.

Крім того, Зеленський не виконав передвиборчу обіцянку про те, що його першими кадровими рішеннями буде призначення «нових людей». Таким чином, на рахунку президента, вже чотири невиконаних обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: