Зведення ООС: бойовики накрили гранатометним вогнем позиції ООС у Авдіївки

Читать на русском
Бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил поранений.

Бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець Об'єднаних сил поранений.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 травняСитуація на сході країни на 24 травня 2019 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» бойовики сім разів обстріляли позиції Об'єднаних сил: тричі біля Авдіївки і Гнутового зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Під вогонь бойовиків зі станкових протитанкових гранатометів потрапили позиції українських військових поблизу Новотроїцького і Красногорівки.

Також були обстріляні позиції біля Лебединського із автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї та Пісок з автоматичних станкових гранатометів.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» бойовики тричі обстріляли позиції ООС біля Шумів з мінометів калібру 82 мм, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.

Крім того, бойовики накрили вогнем позиції ООС біля Майорська з ручних протитанкових гранатометів та Станиці Луганської зі стрілецької зброї.

Зазначається, що українські військові стріляли у відповідь на обстріли бойовики.

В ООС запевнили, що військові контролюють ситуацію на лінії розмежування.

Нагадаємо, уповноважений з прав людини Людмила Денісова заявила, що бойовики передали Києву ще 60 громадян України, які перебували у в'язницях окупованих районів Луганської області.

Також стало відомо, що Медведчук вийде з переговорів по Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: