Глава АП назвав один з головних напрямків роботи Зеленського

Читать на русском
Глава Адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що економіка є одним з головних напрямків роботи президента України Володимира Зеленського.

Глава Адміністрації президента Андрій Богдан заявив, що економіка є одним з головних напрямків роботи президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «112-Україна».

За словами Богдана, також існує необхідність реформування митниці та податкової служби. Для цього Зеленський планує залучити міжнародні організації.

«Ми зараз розглядаємо досвід залучення компаній з Британії, які безпосередньо приймають в управління митницю і гарантують збільшення надходження митних платежів у два-три рази найближчим часом», - заявив глава АП.

Богдан наголосив, що для того, щоб люди змогли відчути зміни, необхідно відремонтувати дороги. На його думку, в першу чергу необхідно знайти гроші на ремонт доріг обласного та республіканського значення.

Нагадаємо, раніше глава Адміністрації президента Богдан заявив, що питання про досягнення мирних домовленостей з РФ повинно розглядатися не тільки політиками, депутатами і президентом, але і всім народом на референдумі.

У вівторок, 21 травня, президент України Володимир Зеленський своїм указом призначив Андрія Богдана главою Адміністрації президента. Богдан відомий як юрист олігарха Ігоря Коломойського. Раніше він був радником Миколи Азарова, який тоді очолював уряд України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: