Кучма дав пораду Зеленському

Читать на русском
Кучма впевнений, що під керівництвом президента Володимира Зеленського буде створена професійна команда, а главі держави радить більше діяти і менше говорити.

Другий президент України Леонід Кучма впевнений, що під керівництвом президента Володимира Зеленського буде створена професійна команда, а главі держави радить більше діяти і менше говорити.

Як пише «Слово і Діло», про це Кучма сказав журналістам у місті Дніпро у вівторок, відповідаючи на запитання щодо порад новому президенту, передає «Інтерфакс-Україна».

Будинок в Італії і мільйонні доходи: чим в 2018 році володів ЗеленськийДохід Володимира Зеленського в 2018 році склав майже 10 млн гривень, у нього були будинки в Італії і в Україні, кілька квартир і земельна ділянка.

«Мені здається, все-таки під керівництвом нового президента буде сформована професійна команда. Найголовніше - щоб вони бачили і виконували ті речі, які обіцяли. Адже 5 років тому нам теж обіцяли - дуже і дуже багато», - сказав Кучма.

За його словами, буде добре, якщо новообраний президент не буде «майстром на всі руки», на відміну від свого попередника.

«Президенту новому я бажаю менше говорити і більше робити. Ми послухали про його перші кроки - вірною дорогою, як раніше говорили, йдете, товариші. Так що дай Бог йому на цьому шляху успіху. Я знаю цю людину (Зеленського), його головні чесноти - він чесний і порядний, чого нам сьогодні вкрай не вистачає», - зазначив Кучма.

Зеленський ризикує повторити провалену обіцянку Порошенка про відкриті спискиПередвиборча обіцянка Зеленського про вибори за відкритими списками може бути проваленою. Зараз президент домовляється з фракціями про скасування мажоритарки і зниження прохідного бар'єру для партій.

Відповідаючи на питання про те, яку пораду про мир він би дав Зеленському, другий президент сказав: «Всі проблеми війни і миру - в руках однієї людини, пана Путіна. Які б зі свого боку ми не давали контрпропозиції - все в тумані, адже йти на компроміс, піднявши руки, - думаю, це не влаштує Україну».

«Тим більше, якщо так буде, то сьогоднішній президент довго не пропрацює - з політичних мотивів, як ви розумієте. А сьогодні з боку Російської Федерації поки одна мова - ультиматум, іншої, на жаль, немає», - сказав Кучма.

Нагадаємо, 20 травня Володимир Зеленський склав присягу президента України і офіційно приступив до виконання обов’язків.

Під час своєї промови він заявив про розпуск Верховної ради і запропонував урядовцям писати заяви про відставку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: