Під час інавгурації в Києві правопорушень не зафіксували

Читать на русском
У Києві заходи з нагоди інавгурації президента України Володимира Зеленського пройшли спокійно, без порушень громадського порядку.
Фото УНІАН.

У Києві заходи з нагоди інавгурації президента України Володимира Зеленського пройшли спокійно, без порушень громадського порядку.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України в Facebook.

Чому неможливо одночасно розпустити Верховну Раду і провести вибори за відкритими спискамиНезважаючи на те, що навіть після розпуску Рада все одно буде працювати, поки новообрані нардепи не приймуть присягу, запровадити нову виборчу систему вже на найближчих виборах не вдасться.

За правопорядком в столиці в день інавгурації стежили 3, 5 тис. співробітників Національної поліції, Національної гвардії і ДСНС України.

Рух транспортних засобів в Києві було відновлено, однак деякі обмеження будуть введені при від'їзді офіційних іноземних делегацій в напрямку аеропортів «Бориспіль» і «Київ», тому правоохоронці продовжують регулювати рух на автошляхах.

Нагадаємо, сьогодні новообраний президент України Володимир Зеленський прийняв присягу українському народу і офіційно приступив до виконання обов'язків президента України.

Також президент України Володимир Зеленський під час церемонії інавгурації звернувся до Кабінету міністрів із закликом піти у відставку. Він зазначив, що в українському уряді повинні бути нові обличчя і нові «прозорі правила гри».

Крім того, Зеленський на церемонії інавгурації оголосив про розпуск Верховної ради.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: