У Києві активісти знесли паркан на Інститутській

Читать на русском
Група активістів знесла паркан і зайшла на територію вулиці Інститутської в Києві, де почалися роботи зі зведення Меморіалу Небесної сотні.

Група активістів знесла паркан і зайшла на територію вулиці Інститутської в Києві, де почалися роботи зі зведення Меморіалу Небесної сотні.

Про це повідомляє РБК-Україна, пише «Слово і Діло».

Справа Майдану: чи дасть щось допит Порошенка та як можна було змінити перебіг виборівГенпрокуратура викликала Петра Порошенка для допиту в справі про злочини проти активістів Євромайдану. Через участь у церемонії приведення до присяги суддів Верховного суду України Порошенко не прийшов на допит.

Так, активісти почали зносити будівельний паркан із двох боків вулиці. При цьому вони скандували: «Розслідуйте вбивства Майдану». Після цього, на місце події прибули правоохоронці, які намагалися зупинити активістів. Затримань або сутичок не відбулося.

Нагадаємо, раніше в Генеральні прокуратурі України заявили, що не погоджували роботи на вулиці Інститутській в Києві на місці слідчого експерименту у справах Майдану. У ГПУ попросили призупинити будь-які будівельні роботи на даній території.

13 травня на Інститутській в Києві почали знімати бруківку для будівництва меморіалу Героям Небесної сотні. У Генпрокуратурі заявили, що це ставить під загрозу завершення проведення слідчих експериментів у розслідуванні розстрілів на Інститутській в 2014 році.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: