Правоохоронці затримали в. о. голови Держслужби зайнятості

Читать на русском
Правоохоронці затримали групу посадових осіб за відкати при будівництві об'єктів соціального призначення.

Військова прокуратура затримала групу посадових осіб на чолі з в. о. голови державної служби зайнятості України Валерієм Ярошенком.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на повідомлення генпрокурора Юрія Луценка в Facebook.

Правоохоронці затримали їх за відкати при будівництві об'єктів соціального призначення. Під контролем правоохоронців шахраям було передано майже півмільйона гривень.

Раніше повідомлялося, що Держбюро розслідувань спільно з Військовою прокуратурою в п'ятницю, 17 травня, проводять обшуки в центральному апараті Державної служби зайнятості.

Нагадаємо, 7 травня чинний президент Петро Порошенко звільнив Юрія Аллерова. 15 травня Національне антикорупційного бюро України повідомило колишньому командувачу Національної гвардії Аллерову про підозру у розкраданні понад 81 млн гривень. Детективи повідомили про підозру у заволодінні майном Нацгвардії Аллерову, а також гендиректору «Укрбуду» і оцінювачу, затриманих напередодні. Пізніше стало відомо, що гендиректора «Укрбуду» відпустили з-під варти.

Аллерова підозрюють у тому, що він у змові з забудовником обміняв квартири для нацгвардейцев в центрі Києва на житло в районі станції метро «Бориспільська». Збиток був оцінений в 81,6 млн гривень.

Сьогодні Солом'янський районний суд Києва обрав Аллерову запобіжний захід.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: