Дочка Аллерова має російське громадянство – САП

Читать на русском
Антикорупційний прокурор розповів, що дружина і дочка екс-керівника Нацгвардії постійно перетинають кордон з Росією.
Фото журналіста «Слова і Діла»

Дочка колишнього командувача Національної гвардії України Юрія Аллерова Катерина Пустиннікова має російське громадянство і живе більше в Росії, ніж в Україні.

Про це під час засідання з обрання запобіжного заходу Аллерову заявив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Олексій Скибенко, повідомляє журналіст «Слова і Діла» із зали суду.

«Дочка пана Аллерова має іноземне громадянство. Під час допиту Катерини Пустиннікової вона заявила, що має громадянство РФ», – сказав прокурор.

За його словами, Пустиннікова більший час проживає в РФ і лише іноді приїзджає до України. Зокрема, це підтверджує аналіз інформації Державної прикордонної служби про перетин кордону.

Також Скибенко додав, що дружина Аллерова часто їздить до Росії. На допиті вона заявила, що має родину у Москві, РФ. На думку слідства, вказана інформація підтверджує існування ризику переховування Аллеровим від правоохоронних органів.

Раніше детективи Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру колишньому командувачу Національної гвардії Юрію Аллерову та іншим особам в розтраті майже 82 мільйонів гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: