Нацгвардія оцінила переваги американських гранатометів

Читать на русском
Нацгвардія зараз має на озброєнні партію 40-мм ручних протитанкових гранатометів RSRL-1 виробництва США.

Американські 40-мм ручні протитанкові гранатомети PSRL-1, які Нацгвардія отримала від США, мають переваги в порівнянні з традиційним у військах РПГ-7.

Про це йдеться в повідомленні НГУ в п'ятницю, 10 травня, передає «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що найближчим часом до армії поставлять вогнемет РПВ-16Сказано 23 липня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«Сьогодні Національна гвардія України має сучасну зброю і техніку, яка використовується для виконання визначених законом завдань. Одним із найбільш ефективних для ведення вогню на полі бою є оновлений гранатомет PSRL-1», - йдеться в повідомленні.

За словами військових, PSRL-1 має ряд переваг перед іншою зброєю, яку використовують підрозділи, в тому числі і в порівнянні з традиційним у військах РПГ-7.

«Протитанковий винищувач, який вражає броньовану техніку, укріплення і живу силу противника одним пострілом гранати - 40 мм калібру», - відзначають фахівці.

Нацгвардія зараз має на озброєнні партію 40-мм ручних протитанкових гранатометів RSRL-1 виробництва США. Сьогодні вже розроблено спеціальну програму навчання особового складу і методику експлуатації ручного гранатомета PSRL-1.

Раніше президент Петро Порошенко звільнив командувача Нацгвардії.

Також нагадаємо, Нацгвардія допомогла ліквідувати наслідки розливу річки на Прикарпатті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: