Йованович протидіяла політиці Трампа – Джуліані

Читать на русском
Особистий адвокат американського президента заявив, що Марі Йованович була частиною проблеми, яку створили для команди Трампа.

Наступним послом США в Україні буде людина, яка підтримує адміністрацію американського президента Дональда Трампа.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив особистий адвокат Трампа Руді Джуліані в інтерв'ю кореспонденту телеканалу «Інтер» в США, опублікованому в Facebook.

Конгрес просить Білий дім скасувати рішення про відкликання ЙовановичПредставники Конгресу США звернулися до адміністрації Дональда Трампа з вимогою скасувати рішення про відкликання Марі Йованович з посади посла в Україні.

«Не буду називати прізвищ, але це буде людина, яка підтримує адміністрацію президента Трампа і правильно розуміє його політику в цьому складному і ключовому регіоні світу», - зазначив він.

Адвокат також додав, що посол Марі Йованович, яка незабаром має залишити Україну, була «частиною проблеми», яку створили для команди Трампа в США.

«Вона була частиною всіх цих зусиль проти президента Трампа. Приблизно рік тому один з конгресменів розповів, що вона запевняє українських чиновників - мовляв, президента Трампа чекає імпічмент (за розслідування можливої змови з Росією - ред). І це - брехня», - зазначив Джуліані.

Також він додав, що в посольстві були випадки «надання недостовірної інформації українській владі».

Нагадаємо, посла Сполучених Штатів в Україні Марі Йованович відкликали з посади і у неї закінчується дипломатична місія. Дата від'їзду Йованович узгоджується з передачею президентської влади в Україні. 20 травня посол повернеться до Вашингтона. Вона займала цю посаду три роки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: