Адвокат Трампа назвав ім'я «ворога» в оточенні Зеленського

Читать на русском
Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані назвав ім'я «ворога Трампа» в оточенні обраного президента України Володимира Зеленського.

Особистий адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані назвав ім'я «ворога Трампа» в оточенні обраного президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Fox News.

За словами Джуліані, «ворогом Трампа» в оточенні Зеленського є нардеп Сергій Лещенко, який допоміг Демократичній партії США під час президентських виборів у 2016 році.

«Є людина, яка була викрита в допомозі демократам під час виборів 2016 року. В мене є її ім'я. Її ім'я – Лещенко, який опублікував «чорну книгу», – заявив Джуліані.

Лещенко опублікував «чорну книгу» Партії регіонів, у якій фігурував голова виборчого штабу республіканців Пол Манафорт.

Нагадаємо, Джуліані планував прибути в Україну для зустрічі з новообраним президентом Зеленським, але скасував свою поїздку. Джуліані заявив, що в Україні йому доведеться опинитися в середовищі людей, які є «ворогами президента», а в деяких випадках «ворогами США».

Раніше, 10 травня персональний адвокат американського лідера Рудольф Джуліані заявив, що планує їхати в Україну, щоб вмовити новообраного президента країни Володимира Зеленського не припиняти розслідування справ, у яких зацікавлений Дональд Трамп. Він також збирався розповісти Зеленському, що знає про людей із його оточення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: