Вілкула повторно викликали до НАЗК

Читать на русском
Національне агентство з питань запобігання корупції запросило шість осіб прибути в НАЗК для дачі пояснень та при наявності підстав для складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Національне агентство з питань запобігання корупції запросило шість осіб прибути в НАЗК для дачі пояснень та при наявності підстав для складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НАЗК.

САП скасувала постанову НАБУ про закриття справи щодо ВілкулаАнтикорупційна прокуратура скасувала закриття Національним бюро справи про ймовірну брехню в декларації нардепа.

За даними пре-служби, за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, викликано:

Олександра Вілкула, народного депутата України, 15 травня (повторно), Данила Добуша, головного лікаря Київської міської клінічної лікарні №10, 15 травня Олександра Жука, в.о. директора Комунального некомерційного підприємства «Шосткинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Шосткинської міської ради, 29 травня, Людмилу Яковчук, директора Полянківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Баранівської міської ради (Житомирська область), 15 травня.

Крім того, за ознаками несвоєчасного подання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, викликано:

Олену Антонову, депутата Київської міської ради, 15 травня, Віталія Литовку, депутата Запорізької обласної ради сьомого скликання, 15 травня. Нагадаємо, 22 березня народного депутата Олександра Вілкула викликали до НАЗК для дачі пояснень та при наявності підстав для складання протоколів про адміністративні правопорушення.

На початку квітня Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило до суду протокол про адмінправопорушення народного депутата Олександра Вілкула. За даними агентства, нардеп вніс на розгляд Верховної ради депутатський запит за наявності конфлікту інтересів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: