Вілкула та Кривохатька викликали в НАЗК

Читать на русском
НАЗК викликало сім осіб, серед яких народні депутати, судді і чиновники, для дачі пояснень за ознаками можливих адмінправопорушень.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) викликало сім осіб, серед яких народні депутати, судді і чиновники, для дачі пояснень за ознаками можливих адмінправопорушень.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Нацагентство.

Шафа кандидата. Які невиконані обіцянки ховає ВілкулОлександр Вілкул, як і вся фракція Опозиційного блоку, мало бере участь у голосуваннях у парламенті. Звідси й більшість провалених обіцянок.

НАЗК викликало для дачі пояснень нардепа Олександра Вілкула, нардепа Вадима Кривохатька, депутата Сумської міськради Світлану Липову, тимчасово виконуючого обов'язки державного секретаря Міністерства регіонального розвитку Ігоря Корхового, тимчасово виконуючого обов'язки державного секретаря Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Андрія Сала, суддю Київського апеляційного господарського суду у відставці В'ячеслава Зеленіна, екс-директора дочірнього підприємства державної компанії «Укрспецекспорт» Павла Барбула.

Також «Слово і Діло» назвало топ-10 кандидатів у президенти, яким вибори підуть на користь.

Крім того соціологи показали нові рейтинги до президентських виборів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: