Зеленський дав перші обіцянки щодо Донбасу

Читать на русском
Зеленський заявив, що на посаді президента України він буде продовжувати нормандський формат і мінський напрямок, а також пообіцяв перезавантаження мінського процесу.

Володимир Зеленський заявив, що на посаді президента України він буде продовжувати нормандський формат і мінський напрямок, а також пообіцяв перезавантаження мінського процесу.

Про це він заявив в ході прес-конференції, передає «Слово і Діло».

Зеленський пообіцяв зробити все, щоб повернути в Україну всіх військовополонених.

«Ми будемо продовжувати нормандський формат і мінський напрямок. Будемо йти до кінця, щоб припинити вогонь. Для нас завдання номер один - повернути заручників, військовополонених і моряків без винятку. Я зроблю все, щоб їх повернути додому. Впевнений, всі чекають цього позитивного результату», - сказав він.

Також він заявив про продовження нормандського формату у відносинах з РФ.

«Ми будемо діяти в нормандському форматі, будемо продовжувати мінський процес, я думаю, що у нас будуть кадрові зміни», - сказав Зеленський, відповідаючи на питання про відносини з Росією.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в команді Володимира Зеленського бачать пріоритетом співпраця з країнами «Великої сімки». Зокрема, команда буде фокусувати свою роботу на гуманітарних аспектах і на питаннях безпеки.

Крім того, спікер виборчого штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков заявив, що єдиним можливим варіантом вирішення конфлікту на Донбасі є спільні дії України і міжнародних партнерів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: