НАБУ завершило розслідування справи розкрадань у «Миколаївоблтеплоенерго»

Читать на русском
Детективи НАБУ завершили розслідування фактів заволодіння понад 1,75 млн грн ОКП Миколаївоблтеплоенерго.

Детективи НАБУ завершили розслідування фактів заволодіння понад 1,75 млн грн ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

Про це повідомляє прес-служба НАБУ в середу, 8 травня, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що 8 травня 2019 року колишньому в.о. директора ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», підозрюваному в скоєнні злочину, були відкриті матеріали слідства для ознайомлення перед складанням обвинувального акта і спрямуванням його до суду.

«За даними слідства, в листопаді 2015 року колишній в.о. директора ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» уклав із ТОВ «Компанія Укренергосервіс» 138 договорів підряду на виконання робіт зі встановлення приладів обліку теплової енергії в житлових будинках у Миколаєві. Разом із тим, підозрюваний вніс до актів приймання виконаних будівельних робіт завідомо неправдиві відомості щодо комплектації та вартості встановлених теплових лічильників. У результаті таких дій, колишній в.о. директора ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» заволодів коштами підприємства в розмірі понад 1,75 млн грн», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 26 листопада 2018 року детективи Національного антикорупційного бюро повідомили про підозру колишньому в.о. директора «Миколаївоблтеплоенерго» Віталію Бородіну в заволодінні коштами.

Раніше до НАБУ передали справу про заволодіння коштами «Миколаївоблтеплоенерго». Раніше в цій справі детективи вивчали документи однієї приватної фірми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: