НАБУ розслідує можливу розтрату коштів Парубієм

Читать на русском
Національне антикорупційне бюро України завело справу на спікера Верховної ради Андрія Парубія за можливу розтрату коштів під час поїздки до Катару.

**Національне антикорупційне бюро України відкрило провадження за фактом можливого нецільового використання бюджетних коштів спікером Верховної ради Андрієм Парубієм.

Як пише «Слово і Діло», про це РБК-Україна повідомили в прес-службі НАБУ.

Андрій ПарубійНародний депутат України

Повідомляється, що 10 квітня 2019 уповноважена особа НАБУ за рішенням судді Солом'янського районного суду Києва внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо Парубія з приводу нецільового витрачання коштів у ході поїздки до Катару.

Нагадаємо, в квітні Солом'янський районний суд міста Києва зобов'язав НАБУ розпочати кримінальну справу проти Парубія.

В той же час його прес-секретар Андрій Ковальов заявив, що ця справа не має нічого спільного з Парубієм і корупцією. Він також назвав новину «звичайним інформаційним фейком».

«Колишній працівник одного з підрозділів Апарату Верховної ради, який незгоден зі своїм звільненням, звернувся із заявою до НАБУ, яке бюро відмовилося реєструвати. Тоді він звернувся з позовною заявою до суду, щоб змусити НАБУ зареєструвати цю заяву», - додав він.

Раніше Парубій схвалив проведення ПА НАТО в Києві.

Також він зустрівся з переможцем президентських виборів в Україні Володимиром Зеленським.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: