Полторак підписав наказ про збільшення винагород бійцям на передовій

Читать на русском
Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про підвищення надбавок військовим на передовій.

Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про підвищення надбавок військовим на передовій.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на його Facebook.

Полторак розповів про наслідки паспортизації ОРДЛОПолторак назвав рішення Росії про спрощене отримання російських паспортів українцями на окупованому Донбасі продовженням окупації України.

За його словами, з 1 травня розміри винагороди за участь в ООС підвищено на 5000 гривень на лінії зіткнення і на 1000 гривень в інших районах операції на Донбасі.

Таким чином, мінімальне грошове забезпечення військовослужбовця в ООС на Донбасі складе: на першій лінії - 27 300 гривень, в інших районах - 16 800 гривень. Командир взводу на першій лінії буде отримувати від 31 100 гривень, в інших районах - від 20 600 гривень; командир батальйону на першій лінії - від 35 500 гривень, в інших районах - від 25 000 гривень.

Командир бригади, який виконує завдання на лінії зіткнення, буде отримувати мінімальне грошове забезпечення - 42 000 гривень, в інших районах операції - 31 500 гривень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко доручив підняти доплати військовим на першій лінії ООС.

До цього в квітні військовослужбовцям в ООС підвищили зарплати.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: