Порошенко доручив підвищити зарплати штурмовикам ЗСУ

Читать на русском
Глава держави доручив міністру оборони вирішити питання щодо підвищення розмірів грошового забезпечення військовослужбовців гірсько-штурмових підрозділів Збройних Сил України.

Президент Петро Порошенко доручив міністру оборони Степану Полтораку вирішити питання щодо підвищення розмірів грошового забезпечення військовослужбовців гірсько-штурмових підрозділів Збройних Сил України.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час робочої поїздки до Закарпатської області, передає прес-служба глави держави.

Стало відомо, скільки в лютому заробив Порошенко та працівники АПУЗарплата президента Петра Порошенка становить 28 тисяч гривень. Найбільше отримав глава АПУ Ігор Райнін.

«Сьогодні, коли 128 бригада повертається на Закарпаття в свій пункт постійної дислокації, я доручаю присутньому тут Міністру оборони України Степану Полтораку підняти грошове забезпечення для гірсько-штурмових бійців і прирівняти їх до бійців підрозділів Десантно-штурмових військ. На 23% підняти грошове забезпечення», - заявив Порошенко.

Повідомляється, що він також також наказав покращити інфраструктуру військових містечок та вирішити питання будівництва житла для військових.

Нагадаємо, на Закарпатті 15 березня оголошено вихідним днем на честь 80-ї річниці Карпатської України.

Як відомо, 15 березня 1939 року сойм Карпатської України проголосив державну незалежність і прийняв конституцію, в якій визначив державною мовою українську, державним прапором – синьо-жовтий стяг, гербом – зображення ведмедя з синьо-жовтими смугами й тризубом, а гімном – «Ще не вмерла Україна».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: