Військовослужбовцям в ООС підвищили зарплати

Читать на русском
У квітні поточного року виплати в збільшеному розмірі отримають військовослужбовці ЗСУ за виконання ними в березні 2019 року завдань у складі підрозділів, які беруть участь в ООС.

У квітні поточного року виплати в збільшеному розмірі отримають військовослужбовці ЗСУ за виконання ними в березні 2019 року завдань у складі підрозділів, які беруть участь в ООС.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Міноборони.

Порошенко доручив підвищити зарплати штурмовикам ЗСУГлава держави доручив міністру оборони вирішити питання щодо підвищення розмірів грошового забезпечення військовослужбовців гірсько-штурмових підрозділів Збройних Сил України.

Зазначається, що з 1 березня поточного року збільшено розміри виплат за участь в операції Об’єднаних сил на першій лінії зіткнення - на 2 тис. гривень, на другій - на 1 тис. гривень.

Крім того, встановлено виплату винагороди військовослужбовцям ВМС ЗС України за час виконання бойових завдань в акваторії Азовського моря із розрахунку 12 тис. гривень за місяць пропорційно дням такої участі.

Таким чином, військовослужбовець-контрактник з числа рядового складу за виконання завдань в операції Об’єднаних сил на першій лінії зіткнення отримуватиме збільшене грошове забезпечення від 22 157 гривень, на другій лінії - від 15 557 гривень.

Раніше повідомлялося, що підрахунок результатів виборів показав, що кандидат у президенти України Володимир Зеленський виграв більше військових спецділянок в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі, ніж чинний президент Петро Порошенко.

Нагадаємо, у грудні 2018 року міністр оборони підписав указ, яким з 1 січня 2019 року підвищив грошове забезпечення військовослужбовців ВСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: