Суд переніс засідання у справі ПриватБанку на червень

Читать на русском
Засідання відбудеться 4 червня в закритому режимі з метою дотримання банківської таємниці в окремих пунктах договору про купівлю-продаж ПриватБанку.

Господарський суд Києва 7 травня оголосив перерву до 4 червня 2019 року у справі за позовом екс-акціонерів ПриватБанку Ігоря Коломойського і Triantal Investments Ltd. про визнання недійсним договору купівлі-продажу банку від 21 грудня 2016 року, між Мінфіном і особами, що були на той момент його акціонерами.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Суд прийняв рішення про відмову в задоволенні клопотань НБУ, Украгазбанку і ПриватБанку про закриття провадження, де відсутній предмет спору, що, за оцінкою юристів ПриватБанку, є порушенням принципу судового провадження.

Суд також визнав, що заявлені клопотання позивачів про витребування документів за угодою підлягають задоволенню, хоча, за оцінкою юристів ПриватБанку, це рішення суду прийнято з порушенням процесуального законодавства.

Суд також прийняв рішення про проведення наступного засідання 4 червня в закритому режимі з метою дотримання банківської таємниці в окремих пунктах договору про купівлю-продаж ПриватБанку.

Як повідомлялося, буквально за тиждень суди прийняли три рішення щодо ПриватБанку на користь бізнесмена Ігоря Коломойського. У тому числі, про незаконність націоналізації.

Крім того, 19 квітня він подав п'ять нових позовів до Господарського суду Києва до Національного банку і ПриватБанку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: